Contact

Vragen

Heb jij vragen over werken bij Evean, de locaties of de vacatures? Neem dan gerust contact met ons op. Onze recruiters helpen jou graag. Jij kunt op twee manieren contact opnemen:

  • Heb jij een vacature gezien waar jij vragen over hebt, neem dan contact op met de desbetreffende recruiter via onderstaande contactgegevens. 
  • Heb jij een algemene vraag dan kun jij jouw vraag stellen door een e-mail te sturen via het contactformulier

ZZP/freelancer

Ben jij zzp-er/freelancer en wil jij weten of er mogelijkheden voor jou zijn een samenwerking met ons aan te gaan en of er een opdracht beschikbaar is? Neem dan contact op met het flexbureau van Evean via 0299-394211. 

Leverancier

Wij vullen onze vacatures zelf in. Voor ondersteuning hebben wij contacten met preferred suppliers. Behoor jij niet tot deze preferred suppliers en wil jij weten of er mogelijkheden voor een samenwerking zijn? Neem dan contact op met het flexbureau van Evean via 0299-394211. 

Professioneel en betrouwbaar

Als recruiters zijn wij professionals en expert in het vakgebied. Wij vinden het belangrijk om iedereen op een goede manier van dienst te zijn. Daarom kun jij er van verzekerd zijn dat wij ons aan een aantal basisregels houden. Deze zijn:

  • Wij discrimineren niet en houden ons aan artikel 1, Algemene wet gelijke behandeling, van het Burgerlijk Wetboek;
  • Wij houden ons aan de privacywetgeving met betrekking tot het verwerken van persoonsgegevens. Voor meer informatie klik hier;
  • Jij kunt er zeker van zijn dat contact met Recruitment vertrouwelijk is;
  • Wij proberen jou bij een (interne) sollicitatie zo goed mogelijk te informeren over de functie, de sollicitatieprocedure en de voortgang van jouw sollicitatie;
  • Wij zullen nooit, interne of externe, referenties navragen zonder jouw toestemming;
  • Wij staan voor diversiteit, inclusiviteit en gelijkwaardigheid. Dit betekent dat wij iedere sollicitant een eerlijke kans geven bij gelijke geschiktheid.
Niels
Delvers
+31 68 2510174
Niels
Jaimie
Sachs
+31 62 2847923
Jamie Sachs
Peter
Kuijpers
+31 61 0488486
Peter Kuijpers
Petra
Du Pont
+31 61 2992718
Petra du Pont