Flex

Wil jij op flexibele basis werken en ben jij op zoek naar een baan? Ben jij scholier of student en zoek jij een bijbaan? Heb jij een klein parttime contract binnen Evean of elders en wil jij dit aanvullen met extra uren? Of ben jij zzp-er/freelancer en wil jij op flexibele basis via een contract bij Evean werken? Ook dan hebben wij veel verschillende mogelijkheden voor jou! 

flex flexmedewerker flexibel werk Evean flexbureau

Bij Evean begrijpen wij dat jij graag flexibel wilt werken. Misschien wil jij rustig rondkijken. Op verschillende plekken, bij verschillende organisaties of met diverse doelgroepen werken. Sfeer proeven. Of vind jij het juist prettig om op flexibele basis te werken om op deze manier de regie over jouw balans tussen werk en privé te behouden. Zelf bepalen wanneer, waar en hoeveel jij werkt. Dan is werken via het Flexbureau mogelijk iets voor jou. Wij bieden contracten van minimaal 0 uur per week tot maximaal 28 uur per week aan en alles daartussenin.

Gelukkig zijn er ook voor jou, als flexmedewerker, heel veel mogelijkheden om in de ouderenzorg te komen werken. Zowel in zorg als facilitaire functies.

  • 24/7 inschrijven voor openstaande (flex)diensten via ONS

  • Ingezet worden binnen verschillende locaties en thuiszorgteams

  • Jij kiest hoeveel je werkt

  • Maandelijkse verloning van toepassing

Klik hier om onze vacatures te bekijken

Staat er geen vacature voor jou tussen? Wil jij meer weten over werken via het Flexbureau Evean? Onze collega's staan voor jou klaar om jouw wensen en onze mogelijkheden samen te bespreken. Neem contact op via:
E-mail flexbureau@evean.nl 
Telefoonnummer 0299 - 39 42 11