Onze samenwerkingen

Evean vindt sociaal ondernemen belangrijk. Iedereen is van harte welkom bij ons om te komen werken. Daarom werken wij graag samen met verschillende partijen in Noord-Holland om onze vacatures in te vullen. Te denken valt aan werkgeversservicepunten en jongerenloketten. 

Onze samenwerkingspartners:

werkgevers servicepunt

 

WSP Zaanstreek-Waterland

Het Werkgevers Servicepunt Zaanstreek-Waterland (WSP) is een regionale samenwerking van gemeenten, Werkom, Leerwerkloket en UWV.

 

award maatschappelijk ondernemen Evean uitgereikt door WSP Zaanstreek

Een mooie award namens het werkgeversservicepunt Zaanstreek/Waterland
Tijdens de 'maand van de 1000 voorbeelden' hebben onze adviseurs werkgevers bezocht die openstaan voor werkzoekenden vanuit de Banenafspraak. Het WSP stelt de samenwerking met deze sociaal betrokken ondernemers zeer op prijs en wij willen hen dan ook bedanken met deze mooie erkenning; de MVO Partner Award 2023.

Evean stelt zich open voor iedereen en dat is een Award waard. Evean heeft welzijn weer echt op de kaart gezet en heeft voor veel doelgroepen geschikte en gewilde vacatures opgeleverd. Recruiter Niels Delvers (Evean) "Het is fijn dat de kandidaten die via het WSP worden aangeleverd al gefilterd zijn op motivatie en geschiktheid. Het is een prettige manier van samenwerken."

Foto: Niels Delvers (Evean) en Ilona Langedijk (Jet Barendregt en Danielle Crombach van het WSP niet op de foto, wel bij de uitreiking aanwezig)"  Bron: Linkedin en nieuwsbrief WSP december 2023

v

samenwerking Evean en werkgeversservicepunt Noord-Holland Noord

 

WSP Noord-Holland Noord

WSP-NHN bestaat uit de volgende partners:

  • Gemeente Den Helder
  • Gemeente Hollands Kroon
  • Gemeente Schagen
  • Gemeente Texel
  • UWV
  • WerkSaam Westfriesland (samenwerkende gemeenten West-Friesland)
  • Zaffier (Halte Werk, WNK en de BUCH – gemeenten)