Ons verhaal

Bij Evean zien wij ontwikkeling als de basis voor het welzijn van ouderen, vandaag en morgen: persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers én ontwikkeling op het gebied van innovaties. Ontwikkelingen om de kwaliteit van leven van ouderen te vergroten.

Hiervoor hebben wij alle specialismen in huis. Van voorkomen van zorg tot zorg bij de laatste levensfase, bij voorkeur thuis en bij ons in huis als het niet anders kan. Allemaal onder één dak. Eén partner voor alle zorgvragen. Dat geeft vertrouwen voor cliënten en hun omgeving.

Wij weten welke specialistische ondersteuning onze cliënten nodig hebben door de juiste aandacht, benodigde zorg en ondersteunende innovaties te combineren. Cliënten kunnen dan zo lang mogelijk zelfredzaam in hun eigen omgeving zijn.

En als thuis wonen niet langer mogelijk is, dan kan de client ook in één van onze huizen terecht. Waar de cliënten ook wonen, bij ons krijgen zij de juiste zorg die maximaal bijdraagt aan hun kwaliteit van leven.

Evean – Zorg vooruit

Longverpleegkundige

Werken bij Evean

Ben jij momenteel op zoek naar een nieuwe uitdaging en ben jij van nature dienstverlenend en servicegericht? Denk jij: werken in de (ouderen)zorg is écht iets voor mij? Word jij blij van werken in de thuiszorg waarbij zelfstandigheid op nummer 1 staat? Of voel jij je meer thuis in een locatie waar wij bewoners de best mogelijke zorg geven passend bij hun ziektebeeld? Bekijk dan snel onze vacatures en wie weet maken we snel verder kennis met elkaar!