Dramaserie Evean

Hartenveld_serie 1

Klaar voor de rol van je leven? 
Hartenveld is de eerst Nederlandse dramaserie over werken in de ouderenzorg. De serie is gebaseerd op waargebeurde verhalen van medewerkers van Evean. Bekende acteurs als Hetty Heyting (Zeg ‘ns aaa, De Familie Knots), Michael de Roos (GTST) en Rian Gerritsen (De Luizenmoeder, Dokter Deen) én huidige medewerkers van Evean spelen de waargebeurde verhalen die onze collega’s dagelijks tegenkomen. In Hartenveld krijgen die verhalen en de bijzondere mensen die ze meemaken het podium dat ze verdienen. Evean wil hiermee laten zien hoe bijzonder het werk van haar medewerkers is. 

Werken bij Evean
De komende jaren heeft Evean in Noord-Holland een boel vacatures te vervullen, voor ervaren zorgprofessionals en zij-instromers, op elk niveau. Net als in de serie werk je bij Evean met echte mensen en echte emoties. Ben jij een zorgprofessional met een scherpe blik én een groot hart?    Op zoek naar een baan met fijne collega’s en volop doorgroeimogelijkheden? Bekijk onze vacatures en vind de rol van jouw leven!
 

Thuiszorgmedewerker bij Evean auto

Contact

Wil je meer weten over het werken bij Evean? Neem dan vrijblijvend contact op met ons en een van onze recruiters kijkt samen met je naar de best passende vacature. Wij zorgen graag dat jij de rol van je leven krijgt! 

Neem contact op
 

De mensen achter Hartenveld
Achter elke aflevering van Hartenveld zit een waargebeurd verhaal. In 'De mensen achter Hartenveld' reflecteren échte medewerkers met verschillende functies bij Evean op de serie en vertellen ze hun eigen professionele verhaal: Hoe is het nou écht is om in de ouderenzorg -en bij Evean- te werken?

Bekijk alle medewerkersverhalen
 

Laqueesha
Tiska
Gershwin
Sandra
Sanea