Dramaserie Evean

Hartenveld_serie 1

Klaar voor de rol van je leven? 
Hartenveld is de eerst Nederlandse dramaserie over werken in de ouderenzorg. De serie is gebaseerd op waargebeurde verhalen van medewerkers van Evean.

Bekende acteurs als Hetty Heyting (Zeg ‘ns aaa, De Familie Knots), Michael de Roos (GTST) en Rian Gerritsen (De Luizenmoeder, Dokter Deen) én huidige medewerkers van Evean spelen de waargebeurde verhalen die onze collega’s dagelijks tegenkomen.

In Hartenveld krijgen die verhalen en de bijzondere mensen die ze meemaken het podium dat ze verdienen. Evean wil hiermee laten zien hoe bijzonder het werk van haar medewerkers is. 

Werken bij Evean; specialist in zorg en welzijn.

De komende jaren zal het voor zorgorganisaties een grote uitdaging blijven om alle vacatures te vervullen. Ook voor Evean. Vacatures voor de al ervaren als ook startende zorgprofessionals, maar ook voor zij-instromers, leerlingen en stagiaires of vakantiewerkers. Dit op elk niveau en voor verschillende contractvormen. Net als in de serie Hartenveld werk jij bij Evean met echte mensen en echte emoties. Ben jij een zorgtalent die zich kan vinden in onze kernwaarden daadkracht, durf, deskundigheid, verbinding en trots? Ben jij op zoek naar een baan met volop doorgroeimogelijkheden? Wil jij werken bij een organisatie waar jij kunt en mag zijn wie jij bent? Kom werken bij Evean. Bekijk onze vacatures en vind de rol van jouw leven.

Bekijk de vacatures
Openstaande vacatures

 

Thuiszorgmedewerker bij Evean auto

Contact

Wil jij meer weten over het werken bij Evean? Neem dan vrijblijvend contact op met ons. Wij zorgen graag dat jij de rol van je leven krijgt! 

Neem contact op
 

De mensen achter Hartenveld
Achter elke aflevering van Hartenveld zit een waargebeurd verhaal. In 'De mensen achter Hartenveld' reflecteren échte medewerkers met verschillende functies bij Evean op de serie en vertellen ze hun eigen professionele verhaal: Hoe is het nou écht is om in de ouderenzorg -en bij Evean- te werken?

Bekijk alle medewerkersverhalen
 

Laqueesha
Tiska
Gershwin
Sandra
Sanea