Informatie over onze locaties op plaatsnaam

Locatie Eduard Douws Dekker Amsterdam Noord

Eduard Douwes Dekker, Amsterdam (Verpleeghuis/Verzorgingshuis/Revalidatie/Dagbesteding/Kleinschalig wonen)

Eduard Douwes Dekker ligt in Amsterdam-Noord, vlakbij winkelcentrum Bezaanjachtplein. Het centrum grenst aan een park en heeft een bushalte op ongeveer 250 meter afstand. In Eduard Douwes Dekker staat het thuisgevoel voorop. Bewoners bepalen voor een groot deel zelf hoe hun dag eruitziet, wat ze eten en welke hobby's ze uitoefenen. Zo voelt wonen in Eduard Douwes Dekker niet als wonen in een instelling, maar als thuis, mét wat ondersteuning van Evean. 

Heeft iemand een ingrijpende operatie of behandeling achter de rug? Of wil iemand beter leren omgaan met een longaandoening of hartfalen? Het Eduard Douwes Dekker in Amsterdam-Noord biedt revalidatie en ondersteuning. Er wordt gewerkt volgens de laatste medische inzichten.

Dagelijks zijn er activiteiten voor bewoners en ouderen uit de buurt. Denk aan muziekuitvoeringen, bingo en uitjes. Ook kunnen bewoners schilderen, handwerken of biljarten. In Eduard Douwes Dekker bevindt zich een restaurant, bibliotheek, internetcafé, kapsalon, pedicure/manicure en wasserette. Ook is er een verwarmd zwembad voor oefeningen.

Klik hier voor openstaande vacatures op deze locatie

werkenbij Evean vacatures locatie Henriette Roland Holst Amsterdam Zuidoost

Henriette Roland Holst, Amsterdam Zuidoost (Verzorgingshuis/kortdurend verblijf/zorgwoning/woongroep/dagbesteding)

Henriette Roland Holst ligt in een groene wijk in Amsterdam-Zuidoost, vlakbij het NS-station Bijlmer en het Nelson Mandelapark.

Henriette Roland Holst biedt langdurige verzorging aan ouderen. Ook is er ruimte voor ouderen die tijdelijk zorg en dagbesteding nodig hebben. Grenzend aan Henriette Roland zijn er zorgwoningen. Ook heeft deze locatie appartementen Beschermd Wonen voor cliënten met psychische of psychosociale problemen. Beschermd wonen biedt een veilige en beschermde woonomgeving en begeleidt de bewoners in hun zelfredzaamheid. De begeleiders helpen o.a. met het organiseren van het huishouden, de administratie of maken van een dagindeling. Het Henriette Roland Holst heeft ook een afdeling Groepsverzorging waar dertien ouderen wonen met  oriëntatie- en geheugenproblemen. Zij hebben een eigen appartement (zit/slaapkamer) met eigen badkamer. Er is een gezamenlijke huiskamer. Bij de groepsverzorging worden activiteiten aangeboden die aansluiten bij de persoonlijke interesses en mogelijkheden. Ook beschikt het Henriette Roland Holst over de afdeling Vivaldi, een verpleegafdeling met eenpersoonskamers dat plek biedt aan twintig bewoners met een wlz6 indicatie. Er zijn twee huiskamers en ook kan er gebruik worden gemaakt van het restaurant en alle andere activiteiten die het huis te bieden heeft.

Dagelijks zijn er activiteiten voor bewoners en ouderen uit de buurt. Denk aan muziekuitvoeringen, spelletjes en uitjes. Ook zijn er creatieve activiteiten. Feestdagen zoals Kerst en verjaardagen worden uitgebreid gevierd. In Henriette Roland Holst is een bibliotheek, restaurant, internetcafé, winkel, kapsalon, pedicure en wasserette.

Klik hier voor openstaande vacatures op deze locatie

De Kimme

Kimme, Amsterdam (verzorgingshuis/dagbesteding/zorgwoning)

De Kimme is rustig gelegen in Amsterdam-Noord en biedt langdurige verzorging aan ouderen. Ook is er ruimte voor thuiszorg en dagbesteding. Grenzend aan de Kimme zijn zelfstandige woningen.

De Kimme is een kleinschalig en persoonlijk verzorgingshuis. Er zijn regelmatig activiteiten voor bewoners en ouderen uit de buurt die plaatsvinden in de huiskamer van de locatie. Tevens is er een zelfstandig restaurant waar activiteiten worden verzorgd. Denk aan muziekuitvoeringen, spelletjes en creatieve activiteiten. In de Kimme is een biljartzaal, kapsalon, pedicure en fysio/fitnessruimte.

Klik hier voor openstaande vacatures op deze locatie

werkenbij Evean vacatures locatie Korthagen Amsterdam

Korthagenhuis, Amsterdam (Verzorgingshuis/kortdurend verblijf)

Korthagenhuis ligt in een rustige buitenwijk in Amsterdam-Noord. Winkelcentrum Boven 't Y is in de buurt. Korthagenhuis biedt verzorging aan ouderen. Ook wonen er mensen die tijdelijk zorg nodig hebben, bijvoorbeeld na een operatie. 

Dagelijks worden er diverse activiteiten georganiseerd voor de bewoners van het Korthagenhuis. Ouderen uit de buurt hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende activiteiten en maaltijden door middel van een bijdrage. Hierbij kun jij denken aan koffieochtenden, muziekoptredens en bingo. Daarnaast hebben bewoners de gelegenheid om deel te nemen aan activiteiten zoals de kookclub, bloemschikken en bewegingsactiviteiten.

In het Korthagenhuis is een restaurant, kapsalon, en een pedicure aanwezig. Verder is er een fitnessruimte en een winkel waar bewoners terecht kunnen voor hun dagelijkse eerste levensbehoeften. Op wekelijkse basis wordt op vrijdagochtend een kerkdienst georganiseerd en op dinsdagochtend komt de Volendammer visboer langs.

Klik hier voor openstaande vacatures op deze locatie

werkenbij Evean vacatures locatie Twiske

Twiskehuis, Amsterdam Noord (Verzorginshuis/woongroep/kortdurend verblijf)

Twiskehuis ligt in een rustige wijk in Amsterdam-Noord: Tuindorp Oostzaan. Rondom het gebouw zijn twee prachtige tuinen. Twiskehuis biedt verzorgingshuiszorg en kortdurend verblijf. Ook is er een woongroep voor ouderen met dementie. Daarnaast heeft het Twiskehuis een afdeling Groepsverzorging waar twaalf ouderen wonen met oriëntatie- en geheugenproblemen. Zij hebben een eigen appartement (zit/slaapkamer) met eigen badkamer. Er is wel een gezamenlijke huiskamer waar overdag de structuur geleverd wordt. Bij de groepsverzorging worden activiteiten aangeboden die aansluiten bij de persoonlijke interesses en mogelijkheden. Het helpt de cliënt langer zelfstandig in het appartement, in het Twiskehuis, te blijven wonen. 

Dagelijks zijn er activiteiten voor bewoners en ouderen uit de buurt. Denk aan bingo, zitdansen en klaverjassen. Ook is er een sjoelclub en kunnen bewoners ontspannen tijdens de filmzondagen. Er is een bibliotheek, restaurant, winkel, kapsalon, opticien, audicien, pedicure/manicure en schoonheidsspecialiste.

Inloop Twiskehuis is een inloop,-informatie-, en ontmoetingscentrum. Onze drempel is laag voor mensen met (beginnende) dementie  of geheugenklachten, mantelzorgers en hun familie en vrienden. Er worden activiteiten georganiseerd en men kan er terecht voor mantelzorg ondersteuning en lotgenoten contact.

Klik hier voor openstaande vacatures op deze locatie

werkenbij Evean vacatures locatie Festina Lente Assendelft

Festina Lente, Assendelft (Verzorgingshuis/zorgwoning/kortdurend verblijf)

Festina Lente ligt in Assendelft, in een dorpse omgeving met veel winkels in de buurt. Festina Lente is omgeven door een mooie tuin met groot terras. De bushalte is tegenover de hoofdingang. Festina Lente biedt verzorging en kortdurend verblijf. Grenzend aan Festina Lente zijn zorgwoningen.

Dagelijks zijn er activiteiten voor bewoners en ouderen uit de wijk. Denk aan muziekoptredens, bingo, koersballen, genieten in de tuin, smulactiviteiten en yoga. In Festina Lente is een restaurant, wasserette en kleine winkel. In de verzorgingssalon kan men terecht voor de pedicure en kapper.

Klik hier voor openstaande vacatures op deze locatie

werkenbij Evean vacatures Wondexpertisecentrum WEC Koog aan de Zaan

Wond Expertisecentrum - Koog aan de Zaan (hoofdlocatie / standplaats, werkgebied diversen in Noord-Holland)

Klik hier voor openstaande vacatures op deze locatie

werkenbij Evean vacatures locatie Rosariumhorst Krommenie

Rosariumhorst, Krommenie (Verpleeghuis/dagbesteding/kortdurend verblijf)

Rosariumhorst ligt in Krommenie, in een parkachtige omgeving, vlakbij een winkelcentrum en zwembad. De bushalte is vlakbij. Rosariumhorst biedt verzorging, verpleging en tijdelijke zorg.

In Rosariumhorst staat het thuisgevoel voorop. Bewoners bepalen voor een groot deel zelf hoe hun dag eruitziet, wat ze eten en welke hobby's ze uitoefenen. Zo voelt wonen in Rosariumhorst niet als wonen in een instelling, maar als thuis, mét wat ondersteuning van Evean.

Dagelijks zijn er activiteiten voor bewoners en ouderen uit de buurt. Denk aan muziekuitvoeringen, spelletjes en bingo. Ook kunnen bewoners bewegen en worden feestdagen uitgebreid gevierd. In Rosariumhorst is er een restaurant, grand café, internetcafé, winkel, kapsalon, pedicure en mondzorg.

Klik hier voor openstaande vacatures op deze locatie

werkenbij Evean vacatures locatie Swaensborch Monnickendam

Swaensborch, Monnickendam (Verzorgingshuis/kortdurend verblijf/dagbesteding/verpleeghuis/woongroep/zorgwoning)

Swaensborch ligt vlakbij het oude centrum en de haven van Monnickendam en beschikt over een fraaie tuin en een terras, wandelpaden en parkjes. Op loopafstand zijn er winkels, een bibliotheek, een huisartsenpraktijk, een apotheek en het busstation. Swaensborch biedt verzorging, verpleging en kortdurend verblijf. Grenzend aan Swaensborch zijn zorgwoningen.

Dagelijks zijn er activiteiten voor bewoners en ouderen uit de omgeving. Denk aan modeshows, spelletjes en muziek. Ook kunnen bewoners handwerken, knutselen en bewegen. In Swaensborch is er een restaurant, internetcafé, winkel, kapsalon, pedicure/manicure, audicien, oefenruimte fysiotherapie/ergotherapie en een binnentuin. Er is een sfeer- en  ontmoetingskamer waar bewoners vooral zelf bepalen hoe een activiteit eruitziet.

Bij Dagbesteding De Club kunnen mensen terecht met lichamelijke klachten of als iemand (beginnend) dementerend is. Wij bieden een luisterend oor, geven informatie en bieden passen de activiteiten.

Klik hier voor openstaande vacatures op deze locatie

werkenbij Evean vacatures locatie Lishof Oostzaan

Lishof, Oostzaan (Verzorgingshuis/woongroep/kortdurend verblijf/dagbesteding)

Lihof ligt in het rustige dorp Oostzaan, vlakbij recreatiegebied 't Twiske. Een klein winkelcentrum is in de buurt. Lishof is in 2012 volledig gerenoveerd. 

Dagelijks zijn er activiteiten voor bewoners en ouderen uit de buurt. Denk aan muziekuitvoeringen, cabaretvoorstellingen en film. Ook kunnen bewoners biljarten, klaverjassen en bewegen. In Lishof is er een restaurant, grand café, pedicure/manicure, audicien en wasserette. Ook is er een belbus. Bij Dagbesteding Lishof kunnen mensen terecht met lichamelijke klachten of als iemand (beginnend) dementerend is. Wij bieden een luisterend oor, geven informatie en bieden passen de activiteiten. Inloop Lishof geeft mensen met geheugenklachten en hun naasten een plek, en waar hun stem wordt gehoord. Het is een plek om samen naar toe te gaan en waar iedereen zichzelf kan en mag zijn. We bieden een luisterend oor, geven aandacht, informatie en bieden passende activiteiten.

Klik hier voor openstaande vacatures op deze locatie

werkenbij Evean vacatures locatie Acht Staten Wormerveer

Acht Staten, Wormerveer (Verzorgingshuis/kortdurend verblijf/verpleeghuis/zorgwoning)

Acht Staten ligt in Wormerveer, middenin een woonwijk, vlakbij het NS-station en het Wilhelminapark. Acht Staten biedt langdurige verzorging aan ouderen. Ook is er ruimte voor ouderen die tijdelijk zorg nodig hebben. Aan Acht Staten grenzen zorgwoningen.

Dagelijks zijn er activiteiten voor bewoners en ouderen uit de buurt. Denk aan muziekuitvoeringen, filmmiddagen en uitjes. Ook kunnen bewoners schilderen of naar yoga. In Acht Staten is er een restaurant, boekenkast, winkel, kapsalon, pedicure/manicure en schoonheidsspecialist.

Klik hier voor openstaande vacatures op deze locatie

werkenbij Evean vacatures locatie Rietvelden Wormerveer

Rietvelden, Wormerveer (Woongroep/dagbesteding)

De Rietvelden is een kleinschalige woonvorm voor ouderen met een dementieel beeld. De Rietvelden is centraal gelegen in Wormerveer, dichtbij uitvalswegen en de markt. De huiselijke, kleinschalige woonvoorziening biedt ruimte aan 96 bewoners, verdeeld over twaalf wooneenheden en drie gebouwen. Waarbij op de eerste etage een terras aanwezig is, de tweede etage is voorzien van een balkon.

De bewoners leven hier zoveel mogelijk zoals zij thuis gewend waren. Samen met de medewerkers vormen zij een huishouden, leefplezier en welzijn vormt de basis voor iedereen. Zo wordt er op de woning gekookt, gezamenlijk gegeten, een(hand)wasje gedaan en schoongemaakt. Elke woning heeft een gezamenlijk keuken, twee badkamers en een grote huiskamer. Elke bewoner heeft zijn eigen kamer die voorzien is van een bed, nachtkastje en vaste wastafel. Er wordt gekeken naar het welzijn/welbevinden van de bewoner. Hier wordt individueel en groepsgericht aandacht aan besteed door zowel medewerkers welzijn als het verzorgend personeel met ,waar mogelijk, ondersteuning van de familie. 

Klik hier voor openstaande vacatures op deze locatie

werkenbij Evean vacatures locatie Erasmushuis Zaandam

Erasmushuis, Zaandam (Verpleeghuis/zorgwoning/woongroep)

Erasmushuis ligt in Zaandam, in een groene wijk, vlakbij het Darwinpark. In de buurt zijn winkels, een kinderboerderij en het natuurhistorisch museum. Erasmushuis biedt verzorging en verpleging. Aan Erasmushuis grenzen zorgwoningen.

In het Erasmushuis staat het thuisgevoel voorop. Bewoners bepalen voor een groot deel zelf hoe hun dag eruitziet, wat ze eten en welke hobby's ze uitoefenen. Dagelijks zijn er activiteiten voor bewoners en ouderen uit de buurt. Denk aan muziekuitvoeringen, spelletjes, bewegen en uitjes. In Erasmushuis is er een bibliotheek, restaurant, grand café, winkel, kapsalon en pedicure. Er is ook een ontmoetingsplek voor Turkse ouderen uit de buurt. Zo voelt wonen in Erasmushuis niet als wonen in een instelling, maar als thuis, mét wat ondersteuning van Evean.

Het Erasmushuis heeft een humanistische grondslag. Dit betekent dat we elke bewoner zien als een uniek persoon, met eigen wensen, behoeften en mogelijkheden. Erasmushuis is in het bezit van de Roze Loper: een erkenning voor zorginstellingen die aandacht besteden aan (seksuele) diversiteit.

Klik hier voor openstaande vacatures op deze locatie

werkenbij Evean vacatures locatie Nieuw Groenland Zaandam

Nieuw Groenland, Zaandam (Verzorgingshuis/woongroep/kortdurend verblijf)

Op  een centrale locatie in Zaandam – vlak bij een winkelcentrum, twee natuurgebieden, wandelgebied Jagersplas en de Zaanse Schans – ligt zorgcentrum Nieuw Groenland. Een prettige woonomgeving waar iedereen er alles aan doet om mensen thuis te laten voelen.

Dagelijks zijn er activiteiten voor bewoners en ouderen uit de buurt. Denk aan muziekuitvoeringen, koersballen, bingo en spelletjes. Ook kunnen bewoners mee met bustochtjes. Elke vrijdag is er een kerkdienst. In Nieuw Groenland is er een restaurant, bibliotheek, internetcafé, opticien, winkel, pedicure/manicure en schoonheidsspecialist.

Klik hier voor openstaande vacatures op deze locatie

werkenbijEvean vacatures locatie Oostergouw Zaandam

Oostergouw, Zaandam (Verpleeghuis/palliatiave zorg/revalidatie)

Oostergouw ligt in Zaandam, vlakbij het water De Gouw. Oostergouw biedt verpleging, zorg bij Korsakov en palliatieve zorg. Ook is er ruimte voor ouderen die revalideren na een ziekenhuisopname en nog niet thuis kunnen wonen. De locatie is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Dichtbij Oostergouw bevindt zich het Zaans Medisch Centrum.

Dagelijks zijn er activiteiten voor bewoners en ouderen uit de buurt. Denk aan muziekuitvoeringen, zang en film. Bewoners kunnen koken, bewegen en creatief bezig zijn. Oostergouw kent een rijk verenigingsleven: er zijn wel dertig verenigingen. In Oostergouw is er een restaurant, computerhoek, bruin café, kapsalon, pedicure, winkeltje en tuin.

Klik hier voor openstaande vacatures op deze locatie

werkenbij Evean vacatures locatie Guisveld Zaandijk

Guisveld, Zaandijk (Verpleeghuis/zorgwoning)

Guisveld ligt in Zaandijk, vlakbij een natuurgebied en NS-station Koog/Zaandijk. Ouderen kunnen terecht in Guisveld voor langdurige verpleging. Ook zijn er seniorenwoningen waar bewoners zorg kunnen krijgen van thuiszorgteams. Uiteraard kunnen zij gebruikmaken van de faciliteiten van Guisveld, zoals maaltijd en activiteiten.

In Guisveld staat het thuisgevoel voorop. Er zijn dagelijks activiteiten voor bewoners en ouderen uit de buurt, ook familie is van harte welkom. Tegen een kleine vergoeding kunnen zij deelnemen aan bijvoorbeeld: de sjoelclub, de koersbalclub, de klaverjasclub en de wandelclub. Er is een diversiteit aan muziek in de vorm van voorstellingen, theater en shows. Hobbyisten kunnen terecht voor het maken van kaarten, de breiclub of kunnen een keer in de twee weken deelnemen aan het bloemschikken. De actievelingen kunnen meedoen met Seniorenfit, Beweegpret en er kan regelmatig gedanst worden, met of zonder rolstoel.

De medewerkers zorgen er samen met de dagbestedingscoach voor dat er veel georganiseerd wordt. In Guisveld is tevens een restaurant, bioscoop, bibliotheek, internetcafé, bruin café, kapsalon, pedicure/manicure en wordt mondzorg aangeboden. Er zijn ook familiekamers en snoezelbadkamers. Zo voelt wonen in Guisveld niet als wonen in een instelling, maar als thuis, mét ondersteuning van Evean.

Klik hier voor openstaande vacatures op deze locatie

werkenbij locatie Recura revalidatie Zaandam vacatures

Recura revalidatie, Zaandam (Revalidatie)

Recura Revalidatie is gevestigd in de zorgboulevard naast het Zaans Medisch Centrum en is een samenwerking tussen Evean en het Zaans Medisch Centrum (ZMC).

Cliënten komen bij Recura om (kortdurend) te revalideren. Deze revalidatie kan bijvoorbeeld zijn na een ingrijpende operatie (zoals een nieuwe heup, knie of schouder), bij benauwdheidsklachten (COPD), botbreuk, hartfalen of zware medische ingreep. Ons doel is om de best mogelijke zorg en behandeling te geven. Ook zorgen wij voor een prettige en aangename omgeving om onze clienten zoveel mogelijk op het gemak te stellen. Bij de inrichting is daarom veel kleur gebruikt en heeft iedere cliënt de beschikking over een eigen kamer met douche en toilet.

De locatie van Recura is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Kom je met eigen vervoer dan kun je tegen gereduceerd tarief parkeren in de parkeergarage van het Zaans Medisch Centrum.

Klik hier voor openstaande vacatures op deze locatie