Evean GewoonThuis

vactures werken bij Evean GewoonThuis Volledig Pakket Thuis VPT

Dit is Evean GewoonThuis

Cliënten zitten goed bij Evean. Met ruim tien jaar ervaring, bieden wij een compleet pakket aan diensten. cliënten kunnen bijvoorbeeld rekenen op:

 • Dagelijkse verzorging
  Als het nodig is, ondersteunen wij bij persoonlijke verzorging en de dagelijkse handelingen zoals opstaan en naar bed gaan, en aan- en uitkleden.
 • Verpleegkundige zorg
  Voor de toediening van medicijnen of injecties en de wondverzorging kunnen cliënten rekenen op de expertise van onze verpleegkundigen.
 • Maaltijden of een vergoeding
  Een lekkere en gezonde maaltijd is belangrijk. Evean zorgt voor maaltijden bij cliënten aan huis. cliënten kunt ook zelf daarin keuzes maken. cliënten ontvangen dan een maaltijdvergoeding.
 • Begeleiding bij activiteiten thuis en buitenshuis
  Samen de krant lezen, een kop koffie drinken, een boodschap doen, of een spelletje doen. We komen graag bij cliënten langs om de dag wat extra kleur te geven.
 • Begeleiding met autovervoer van en naar activiteiten – uniek bij Evean
  Onze medewerkers kunnen gebruikmaken van een auto om bijvoorbeeld samen met cliënten te winkelen of om samen een bezoek aan het ziekenhuis te brengen.
 • Persoonsalarmering
  Via hals- of polsalarm staan cliënten direct in verbinding met een van onze verpleegkundigen.
 • Huishoudelijke hulp
  Schoonmaken, wassen en strijken – Evean regelt het.
 • Dagbesteding
  Begeleiding en vermaak in groepsverband. Onze dagbesteding ondersteunt in een herkenbare dagstructuur en biedt gezellige en zinvolle activiteiten. We kunnen cliënten halen en brengen.

Ik merkte dat mijn moeder door haar dementie steeds vaker vergat om te eten. Dankzij de begeleiding van Evean GewoonThuis is er nu iedere dag iemand die voor haar een ontbijtje klaarmaakt en even een kop koffie met haar drinkt. Dat maakt zo’n verschil.

werkenbij_evean_gewoonthuis_volledig_pakket_thuis_vpt.jpg
werken bij Evean vacature huisSupporter thuisSupporter

Evean GewoonThuis (voorheen Volledig Pakket Thuis / VPT)

Evean GewoonThuis is een ijzersterke vorm van dienstverlening binnen Evean. Het team bestaat uit (wijk)verpleegkundigen, helpenden (plus), verzorgenden ig (c) en thuisSupporters. Samen zorgen jullie dat er niet alleen de nodige zorg wordt verleend maar dat er ook tijd is voor het welzijn van de cliënt. 

Een volledig aanbod van Thuiszorg waarbij jouw bijdrage als zorgmedewerker ervoor zorgt dat de cliënt, met de ondersteuning van Evean, zelfstandig thuis kan blijven wonen. Zelfredzaamheid, dus wat de cliënt nog wel zelf kan doen, staat hierbij centraal. Op een veilige, waardige en fijne manier ouder worden in de eigen leefomgeving. 

Klik hier om de vacatures bij Evean GewoonThuis te bekijken

 

Wat maakt werken binnen het team van Evean GewoonThuis bijzonder?

* Een totale dienstverlening in zorg, welzijn en huishoudelijke ondersteuning
* Mogelijkheden om ook zonder zorgdiploma aan de slag te gaan
* Er zijn langere diensten mogelijk (7 tot 8 uur)
* GewoonThuis is te vinden in elke regio; van Amsterdam, Zaandam (Zaastreek), Waterland (Purmerend) tot Den-Helder