Over Evean

Als zorgorganisatie leveren wij in een groot deel van Noord-Holland zorg aan ouderen. Dit kan zijn binnen hun eigen leefomgeving, of binnen één van de zorglocaties van Evean waar zij hun thuis hebben.

Evean biedt zorg en ondersteuning in een groot deel van Noord-Holland, te weten in de kop van Noord-Holland, Zaanstreek/Waterland en Amsterdam. Alle medewerkers van Evean helpen de bewoners en cliënten graag met (gespecialiseerde) verpleging, verzorging en thuiszorg, geriatrische revalidatiezorg, ergotherapie, fysiotherapie, oefentherapie, thuisbegeleiding, dagbesteding en verzorgd wonen. Al deze verschillende zorgtypen maakt het werken bij Evean ook zo mooi: er is immers voor ieder wat wils! Gaat jouw hart sneller kloppen van werken in de thuiszorg waarbij zelfstandigheid op nummer 1 staat? Of voel jij je meer thuis in een locatie waar wij bewoners de best mogelijke zorg geven passend bij hun ziektebeeld?

Longverpleegkundige

Wist je dat?

Je bij Evean intra- en extramuraal kunt werken? Binnen beide zorgvormen bieden we zorg op verschillende complexiteitsniveaus, dus ook voor jou is er een passende uitdaging beschikbaar!

Zorg is mensenwerk, maar slimme technieken en innovaties helpen mee om de zelfstandigheid en regie van cliënten/bewoners te bewaken. Innoveren = vooruitkijken. Dit heeft niet enkel een positief effect op onze cliënten en bewoners maar ook zeker op onze medewerkers. Bij Evean hoef je niet bang te zijn dat je stil zal komen te staan in je ontwikkeling.

Op welke manier iemand ook zorg ontvangt, het principe thuis staat hierbij voorop. Zowel binnen één van de zorglocaties als in hun eigen leefomgeving. Zelfredzaamheid vormt hierin de kern; zo ondersteunen wij bij wat lukt en ontzorgen wij bij wat niet meer kan.

Elke intramurale locatie zorgt er ook voor dat het wonen binnen die locatie voelt als thuis. Bijvoorbeeld door verschillende huisdieren die er rondlopen (katten, kippen en konijnen) als door fantastische vrijwilligers die graag een spelletje komen spelen met de bewoners of om buiten lekker een rondje te lopen. Zo zorgen wij ervoor dat het niet enkel draait om het verlenen van zorg, maar dat de kant van het welzijnsaspect ook aan bod komt.

Ben jij momenteel op zoek naar een nieuwe uitdaging en ben jij van nature dienstverlenend en servicegericht? Denk jij: werken in de (ouderen)zorg is écht iets voor mij? Bekijk dan snel onze vacatures en wie weet maken we snel verder kennis met elkaar!