Welke zorgfunctie past bij jou?

Kom te weten welke zorgfunctie bij jou past in dit overzicht.

Meer weten over de functie van helpende plus?

In het zorgproces is jouw rol als helpende van cruciaal belang. In deze functie lever jij de basiszorg. Denk hierbij aan ondersteuning bij opstaan, douchen of andere taken die bij ADL-zorg horen. Daarnaast heb je ook een belangrijke taak in het signaleren hoe het vandaag met de bewoners of cliënten gaat waar jij zorg aan verleent. Voelen ze zich vandaag bijvoorbeeld anders, of hebben zij vragen waar jij of jouw collega’s aan kunnen bijdragen? Als helpende kijk jij verder dan alleen het verlenen van zorg alleen. Bij de functie van helpende kun je doorgroeien naar de functie van helpende plus. Via aanvullende scholing leer jij meer over medicatie en mag jij deze na het afronden van jouw opleiding ook aanreiken aan de bewoners en cliënten. Bekijk onze vacatures > 

Meer weten over de functie van Verzorgende IG?

Als verzorgende IG hou jij je naast het verlenen van basiszorg bezig met het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen. Denk hierbij aan het toedienen van medicatie of het verzorgen van wonen. Als verzorgende IG lever jij je zorg bij cliënten in hun eigen leefomgeving. Dit kan zowel in hun thuissituatie zijn, maar natuurlijk ook wanneer zij binnen een zorglocatie wonen. In deze functie houd jij je bezig met de basiszorg, maar voer je ook verpleegtechnische handelingen uit. Denk hierbij aan het toedienen van medicatie, het verzorgen van wonden, of het plaatsen en onderhouden van een katheter. Een leuk en afwisselend beroep dus, waarmee je veel contact hebt met jouw cliënten! Contact met bewoners en cliënten is ook heel belangrijk in deze functie. Je signaleert wanneer er veranderingen zijn, bijvoorbeeld in gedrag of het ziektebeeld dat iemand heeft. Dit rapporteer je voor jouw collega’s, zodat het zorgplan hier op aangepast kan worden. Als verzorgende IG kun jij jezelf verder specialiseren binnen jouw functie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een specialisatie binnen dementie, maar heb je ook de mogelijkheid om met verschillende doelgroepen binnen de organisatie te werken. Daarnaast kun je doorgroeien naar de functie van verpleegkundige.

Bekijk vacatures

Meer weten over de functie MBO Verpleegkundige?

Als MBO verpleegkundige ben jij het eerste aanspreekpunt voor jouw collega’s in de zorg. Hiermee is jouw functie een combinatie van het leveren van zorg en coachen richting jouw collega’s. Een baan met veel afwisseling en mooie momenten.

Als verpleegkundige ga jij aan de slag in de thuiszorg of binnen een zorglocatie.  Hier lever je zorg aan cliënten en bewoners, maar fungeer jij ook als eerste aanspreekpunt voor zorgcollega’s op de afdeling. In deze functie combineer je het leveren van zorg met coördinerende taken rondom deze zorg.

Een afwisselende baan dus, waarin jij verschillende ballen in de lucht weet te houden. Jouw collega’s komen bij jou als zij vragen hebben, maar ook wanneer er een situatie is bij een zorgvrager die jouw aandacht en expertise nodig heeft.

Wil jij graag aan de slag als verpleegkundige MBO? Klik dan snel door naar de vacatures >
 

Meer weten over de functie HBO Verpleegkundige?

Als verpleegkundige ga jij aan de slag in de thuiszorg of binnen een zorglocatie. Hier lever je zorg aan cliënten en bewoners, maar fungeer jij ook als eerste aanspreekpunt voor zorgcollega’s op de afdeling. In deze functie combineer je het leveren van zorg met coördinerende taken rondom deze zorg. Als HBO verpleegkundige ben jij in de wijk ook de regisseur rondom zorg. Dit houdt in dat jij je bezig houdt met het indiceren van nieuwe (of bestaande) cliënten, een netwerkfunctie hebt binnen de zorgketen maar ook zorgt dat jouw team de juiste zorg kan blijven verlenen. Binnen een zorglocatie ben je in deze functie bezig met het coördineren van zorg, maar ook zeker met het verder ontwikkelen van beleid binnen jouw locatie. Waar je ook aan de slag gaat, je vindt een mooie afwisseling tussen het actief leveren van zorg, maar ook zeker het verder ontwikkelen van deze zorg.

Klik hier voor alle vacatures >

Hoe ziet een weekagenda eruit van een wijkverpleegkundige Volledig Pakket Thuis?

Weekagenda wijkverpleegkundige Evean Volledig Pakke Thuis