Wil jij meer weten over een zorg functie? OUD

Hier lees jij meer over onze zorg functies.

werken bij Evean vacature huisSupporter thuisSupporter

HuisSupporter en thuisSupporter

Wat zou je nodig kunnen hebben om op oudere leeftijd op een zo veilige, prettige en zelfstandige manier thuis te kunnen blijven wonen? Thuis betekent ook in 1 van onze vele locaties. Want ook dan is het "thuisgevoel" belangrijk. Buiten de benodigde zorg vinden wij welzijn een belangrijk onderdeel. Tijd voor gezelschap voor ontspanning en gezelligheid. Daarnaast is het ook fijn als iemand zorgt voor een schoon en opgeruimd huis. En de combinatie van deze 3 zaken daar ga jij voor zorgen! Een mooie rol in de zorg waar geen zorgdiploma voor nodig is. Naast een gedegen inwerkperiode waarin jij een goede begeleiding krijgt en stage gaat lopen krijg jij diverse interne trainingen om zelfstandig aan de slag te gaan. Als huisSupporter of thuisSupporter kun jij doorgroeien naar de functie helpende.

Vacatures huisSupporter en thuisSupporter klik hier

vacature helpende helpende plus zorg niveau mbo 2 plus

Helpende en helpende plus

In het hele zorgproces is jouw rol als helpende of helpende plus van cruciaal belang. In deze functie lever jij de basiszorg. Denk hierbij aan ondersteuning bij opstaan, douchen of andere taken die bij ADL-zorg horen. Daarnaast heb jij ook een belangrijke taak in het signaleren hoe het "vandaag" gaat met de bewoners of cliënten waar jij zorg aan verleent. Voelen zij zich bijvoorbeeld anders, of hebben zij vragen waar jij of jouw collega’s aan kunnen bijdragen? Als helpende of helpende plus kijk jij verder dan alleen het verlenen van zorg alleen. Bij de functie van helpende kun jij doorgroeien naar de functie van helpende plus. Via aanvullende scholing leer jij meer over medicatie en mag jij deze na het afronden van jouw opleiding ook aanreiken aan de bewoners en cliënten. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om van helpende plus door te groeien naar verzorgende ig

Vacatures helpende klik hier

Vacatures helpende plus (verzorgende c) klik hier

werken bij Evean vacature verzorgende ig vig

Verzorgende IG (VIG)

Als verzorgende IG lever jij zorg bij cliënten in hun eigen leefomgeving. Dit kan zowel in hun thuissituatie zijn, maar natuurlijk ook wanneer zij binnen een zorg locatie wonen. In deze functie houd jij je bezig met de basiszorg, maar voer jij ook verpleegtechnische handelingen uit. Denk hierbij aan het toedienen van medicatie, het verzorgen van wonden, of het plaatsen en onderhouden van een katheter. Een leuk en afwisselend beroep dus, waarmee jij veel contact hebt met jouw cliënten! Dit contact met bewoners en cliënten is ook heel belangrijk in deze functie. Jij signaleert wanneer er veranderingen zijn, bijvoorbeeld in gedrag of het ziektebeeld dat iemand heeft. Dit rapporteer jij voor jouw collega’s, zodat het zorgplan hier op aangepast kan worden. Als verzorgende IG kun jij jezelf verder specialiseren binnen jouw functie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een specialisatie binnen dementie, maar heb jij ook de mogelijkheid om met verschillende doelgroepen binnen de organisatie te werken. Daarnaast kun je doorgroeien naar de functie van verpleegkundige.

Vacatures verzorgende ig (vig) klik hier

werken bij Evean vacature verpleeggkundige hbo

Verpleegkundige mbo

Als mbo verpleegkundige ben jij het eerste aanspreekpunt voor jouw collega’s in de zorg. Hiermee is jouw functie een combinatie van het leveren van zorg en coachen richting jouw collega’s. Een baan met veel afwisseling en mooie momenten.

Als verpleegkundige ga jij aan de slag in de thuiszorg of binnen een zorg locatie.  Hier lever jij zorg aan cliënten en bewoners, maar fungeer jij ook als eerste aanspreekpunt voor zorgcollega’s op de afdeling. In deze functie combineer je het leveren van zorg met coördinerende taken rondom deze zorg.

Een afwisselende baan dus, waarin jij verschillende ballen in de lucht weet te houden. Jouw collega’s komen bij jou als zij vragen hebben, maar ook wanneer er een situatie is bij een zorgvrager die jouw aandacht en expertise nodig heeft.

Als verpleegkundige mbo kun jij doorgroeien naar verpleegkundige op hbo niveau.

Vacatures verpleegkundige klik hier

werken bij Evean vacature verpleeggkundige hbo

Verpleegkundige hbo

Als verpleegkundige ga jij aan de slag in de thuiszorg of binnen een zorglocatie. Hier lever je zorg aan cliënten en bewoners, maar fungeer jij ook als eerste aanspreekpunt voor zorgcollega’s op de afdeling. In deze functie combineer je het leveren van zorg met coördinerende taken rondom deze zorg. Als hbo verpleegkundige ben jij in de wijk ook de regisseur rondom zorg. Dit houdt in dat jij je bezig houdt met het indiceren van nieuwe (of bestaande) cliënten, een netwerkfunctie hebt binnen de zorgketen maar ook zorgt dat jouw team de juiste zorg kan blijven verlenen. Binnen een zorg locatie ben je in deze functie bezig met het coördineren van zorg, maar ook zeker met het verder ontwikkelen van beleid binnen jouw locatie. Waar je ook aan de slag gaat, je vindt een mooie afwisseling tussen het actief leveren van zorg, maar ook zeker het verder ontwikkelen van deze zorg. Als hbo verpleegkundige kun jij je verder specialiseren en vanzelfsprekend doorgroeien naar andere functies.

Vacatures verpleegkundige klik hier