Opleidingstrajecten

Bij Evean zijn er verschillende mogelijkheden om een leer-werktraject te volgen of stage te lopen. Zowel zorg als welzijn en intra- of extramuraal. Van helpende (plus), verzorgende IG, verpleegkundige, dagbesteding, thuisbegeleiding tot paramedische stages en medische coschappen. De niveaus verschillen in mbo, hbo of wo. Evean beschikt over opleidingserkenning en is daarmee de beste start van jouw nieuwe carrière of om als stagiair waardevolle kennis door professionals op te doen.

Wil jij meer weten over een van de mogelijkheden? Lees snel verder om meer te weten te komen over de opleiding of stage en wat jij er uiteindelijk mee kunt doen. 

 

opleidingen BOL stage BBL leren en werken opleidingstrajecten leerunits

 

Leren en werken (BBL)

Jij wilt graag in de zorg werken, of wellicht werk jij al in de zorg maar zoek je een nieuwe werkgever. De aanmelding voor de opleiding ligt klaar of heb je al binnen. Nu nog een leuke werkgever die bij jou past en waar jij de mogelijkheid krijgt om het vak in de praktijk te leren. Omdat jij bij Evean in dienst komt krijg jij een mooi pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Reden genoeg om bij Evean te komen leren en werken. Evean heeft verschillende opties voor jou.

 

Verzorgende IG

Binnen een zorglocatie leer jij de fijne kneepjes van het vak, waarna je op een zorglocatie of in de thuiszorg aan de slag kunt. Deze opleiding past bij jou als jij:

 • Graag verpleegtechnische handelingen wilt leren;
 • Een veelzijdig beroep zoekt

Lees hier meer over de opleiding tot verzorgende IG

Opleidingen
Stethoscoop

Verpleegkundige

Je opleiding volg je binnen een zorglocatie. Na je opleiding kun je ook in de thuiszorg aan het werk. Deze opleiding past bij jou wanneer je:

 • Houdt van complexe zorgvragen;
 • Naast jouw zorgtaken ook graag de coördinatie rondom zorg regelt

Lees hier meer over de opleiding tot verpleegkundige

Helpende plus

Als helpende plus ben je onmisbaar in de dagelijkse zorg. Dit is de rol van jouw leven als je enthousiast wordt van:

 • Het leveren van ADL zorg, zoals ondersteunen bij douchen en aankleden;
 • Het aanreiken van medicatie;
 • De mogelijkheid om zowel in de thuiszorg als op een zorglocatie te werken.

Kom meer te weten over de opleiding tot Helpende plus

Zorgmedewerker met meneer

Stage (BOL)

Jij hebt gekozen voor een studie in zorg of welzijn, medisch of paramedisch. Wat een mooie keuze! Want jij wil dus echt het verschil gaan maken voor mensen die jouw hulp straks nodig hebben. Evean biedt jou de mogelijkheid om een waardevolle stage of co-schap te volgen in de ouderenzorg. Stage lopen bij Evean betekent leren van de beste professionals, ontwikkeling en ruimte voor eigen inbreng. Zo krijg jij het vak al echt onder de knie en in de vingers. Daar staat natuurlijk een eerlijke stagevergoeding tegenover. Welke kansen bieden wij jou?

 • BOL zorg
 • BOL welzijn dagbesteding
 • BOL welzijn thuisbegeleiding
 • Stage ergotherapie (paramedisch)
 • Stage co-schappen (medisch)

 

LEERunits

Daarnaast biedt Evean sinds kort de mogelijkheid om stage te lopen op één van onze LEERunits. In verschillende thuiszorgteams worden deze LEERunits geopend. Nieuwsgierig?

Lees hier meer.

Gerelateerde vacatures